Green Box is a Private Building Designed to be Consumed by Vegetation

green-box

green-box-2

green-box-3

green-box-4

green-box-5

green-box-6

Designed by Italian firm Act Romegialli Architects, Green Box is a small camouflaged garage for a private residence situated on the Raethian Alps. While the interior is organized into a gardening room, cooking area, and a small dining/hang out space, it’s the exterior that makes this contemporary hobbit home pretty remarkable. The architects created a lightweight skeleton of galvanized metal and steel wire for the sole purpose of promoting a habitat for climbing vegetation. From a distance only a glowing light would suggest the space was even habitable. I could write Colossal from a space like this for an extremely extended period of time. See more photos over on iGNANT.

See related posts on Colossal about , .